14. októbra 2021

Pôžičky s úrokom 0% ponúka viacero bánk

Prehľad pôžičiek s 0%-tným úrokom

Úrok Poplatok za poskytnutie Výška úveru Splatnosť úveru Podmienky
mbank - male 0% 2% z výšky úveru 350-1500 eur 12 alebo 24 mesiacov
  • účet v mBank
  • len na 1. pôžičku v mBank
PABK 0% 0% 600, 800 alebo 1000 eur 20 mesiacov
  • účet v Poštovej banke
  • len pre zamestnaných
Prima banka 0% 2% z výšky úveru, po splnení podmienok 0% 3 000 eur 8 rokov
  • účet v Prima banke
  • len pre zamestnaných
raiffeisen Bank - male 0% 0% 300-2000 eur 18-96 mesiacov
  • časovo obmedzená ponuka

 

mBank bez úrokov ale s poplatkom

Úplne zadarmo pôžička od mBank nie je, keďže pri poskytnutí klient zaplatí spracovateľský poplatok vo výške 2% z požičanej sumy. Pri najvyššej sume úveru 1500 eur, tento poplatok je vo výške 30 eur, čo nie je zas až tak veľa.

Pôžička s nulovým úrokom má niekoľko limitov. Splatnosť si nemôžete zvoliť ľubovoľnú, na výber máte ročnú alebo dvojročnú splatnosť. Výška úveru je limitovaná sumou od 350 eur do 1 500 euro. Viac vám bezúročne nepožičajú. Ďalšie obmedzenie je v tom, že o tento úver môžete žiadať len ak ste ešte v mBank pôžičku doteraz nemali. Podmienkou je aj účet v mBank, ktorý je však bezplatný.

 

Poštová banka – koľko si požičiaš, toľko vrátiš, ale…

Poštová banka taktiež ponúka úver bez úrokov a bez poplatku za poskytnutie. Podmienkou je, že si Poštovke zriadite bežný účet, ktorý vás mesačne bude stáť 5 eur. Ak si účet v Poštovej banke zriadite len kvôli bezúročnému úveru, za 20 mesiacov zaplatíte 100 euro za vedenie účtu, čo nie je až tak málo…

Aj pri tejto bezúročnej požičke narazíme na limity. Bezúročne si môžete požičať len fixné sumy 600, 800 alebo 1 000 eur splatnosť úveru je tiež daná fixne na 20 mesiacov, čiže necelé dva roky. Výška mesačnej splátky je celkom prijateľná od 30 do 50 eur mesačne. Bezúročnú pôžičku vám dajú aj vtedy, ak ste už v Poštovej banke čerpali iný úver. Bezúročne však nepožičajú dôchodcom, ani osobám na materskej.

 

Prima banka vám požičia viac

Prima banka bezúročne požičia 3000 eur, so splatnosťou 8 rokov. Pri týchto parametroch je mesačná splátka 31 eur. Poplatok za poskytnutie je 2% z výšky úveru, čo pri tritisícovom úvere je 150 eur. Ak úver splácate riadne a včas z Osobného účtu v Prima banke, poplatok za poskytnutie vám po 18 mesiacoch vrátia.

Aby ste úspešne žiadali o bezúročný úver, musíte byť zamestnaný. Podmienkou je účet v Prima banke, ktorý mesačne stojí 4,9 eur. Tento poplatok si viete znížiť, ak platíte kartou.

Raiffeisen banka najmenej podmienok avšak časovo obmedzená ponuka

Raiffeisen banka ponúka bezúročnú pôžičku len v marketingovej kampani do 18.10.2021. Túto kampaň opakuje banka už tretí rok. Požičajú vám bez úrokov a poplatkov od 300 do 2000 eur, so splatnosťou 18 až 96 mesiacov.

Banka si nekladie podmienku, že musíte mať v Raiffeisen zriadený aj bežný účet. Poplatok za vedenie účtu je 5,5 eur, po splnení podmienok ho môžete mať zdarma.

O bezúročnú pôžičku môžete žiadať aj v prípade, ak ste už v minulosti pôžičku s rovnakým zvýhodnením mali a už ste ju splatili. Naraz totiž môžete splácať len jednu bezúročnú požičku. Aby ste úspešne žiadali o bezúročný úver, musíte byť zamestnaný. Pokiaľ ste na materskej, radšej si k sebe priberte spoludlžníka.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *