11. augusta 2022

Staršiu životnú poistku si dajte skontrolovať, inak riskujete veľa.

ŽIVOTNÉ POISTENIE MÁ KOPÍROVAŤ KAŽDÚ ŽIVOTNÚ ZMENU. JE VAŠA POISTKA AKTUÁLNA?

Ak máte staršiu ako 2 roky životnú poistku, radšej si ju dajte skontrolovať odborníkom z LONFIN.sk . Inak by vám pri vážnej chorobe, ťažkom úraze alebo v prípade invalidity nemusela pomôcť tak, ako to budete potrebovať.

Typickým príkladom, prečo sa oplatí urobiť „servis“ životnej poistky, je aj pripoistenie kritických chorôb. Medzi tieto choroby patria najmä onkologické ochorenia, vážne srdcovo-cievne choroby a podobne. V minulosti pripoistenie kritických chorôb krylo okolo 8 až 10 diagnóz, a to znamená, že ak by vám bola diagnostikovaná choroba, ktorá do tohto balíka nespadá, nemali by ste nárok na poistné plnenie.

V súčasnosti poisťovne dokážu kryť vyše 30 až 68 diagnóz, a tak sa poistná ochrana, ktorú poskytuje pripoistenie kritických chorôb, rapídne zvýšila. A s ňou aj možnosť zabezpečiť si vďaka poistnému plneniu lepšie podmienky na liečbu. Takéto rozšírené krytie pritom nemusí znamenať navýšenie vášho poistného.

Vedeli ste, že na Slovensku je rakovina hrubého čreva 2. najčastejším zhubným nádorom (vo výskyte aj v počte úmrtí na toto ochorenie). Počet novozistených prípadov stále stúpa. Žiaľ, až 25 % pacientov s kolorektálnym karcinómom je diagnostikovaných v štádiu metastatického štádia ochorenia. EMA ( Európska lieková agentúra ) má na liečbu rakoviny 75 liekov. Bohužiaľ verejné zdravotníctvo na Slovensku prepláca iba 26 z nich. Ak vám onkológ diagnostikuje rakovinu a urči vám liek ktorý verejné zdravotníctvo na Slovensku neprepláca tak si pripravte od 1500 EUR až 2000 EUR mesačne.

životné poistenie kalkulačka

 

TIP: Myslite na to, že pri životnom poistení neplatí „čím lacnejšie tým lepšie“.  Finančný sprostredkovateľ vám nastaví zmluvu tak, aby spĺňala vaše aktuálne potreby a v prípade núdze vám dostatočne finančne pomohla. Rozhodne nie je cieľom mať lacnejšie, ale hlavne kvalitnejšie životné poistenie.

Nenechajte sa prekvapiť nečakanou situáciou a požiadajte o kontrolu svojho životného poistenia čím skôr. Zavolajte nám na číslo 0949 846 222 alebo nám zanechajte váš kontakt a naši makléri vám poradia.

 

 

 

 

 

 

 

Comments

One Reply to “Staršiu životnú poistku si dajte skontrolovať, inak riskujete veľa.”

  1. I’d like too thasnk you foor thhe efforts you have puut iin writing this blog.
    I amm hoping to seee the same high-grade content bby you
    in the fhture as well. In fact, your creative writing abilities has motivated mme to geet my vwry own webzite now 😉

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *